LUNCH BREAK

Lovely food at the hotel yesterday 

Godmorgon babes! Tror jag snoozade i 1 h imorse haha. Ville absolut inte gå upp! Men måste verkligen ta tag i min garderob innan jag drar till jobbet. Det är ett sånt jädrans kaos där nu och jag klarar inte av kaos just nu. Nu när det går så bra på mina jobb, min blogg och mitt privatliv så kan verkligen en rörig garderob förstöra mitt humör. Någon som känner igen sig?? 

Igår iallafall tog vi en lunch break imellan utcheckning och färden till flygplatsen. De hade underbar mat på hotellet. Jag tog en bland sallad och resten tog annat smarrigt. Theos chicken nuggets var det absolut godaste jag någonsin käkat. Och då har jag testat måånga chicken nuggets eftersom jag älskar kyckling! 

Jag har precis fått i mig lite gröt till frukost och ska snart ner till garderoben sen en dusch sen till jobbet. Vill verkligen inte jobba egentligen! Hade så gärna velat ligga i solstolen och bara viiila!! 

Hörs senare fina ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *