FLIGHT MODE

Tjena hörni! Läget? Med mig är det toppen! Är på super humör och är helt sprallig i kroppen! Står just nu i butiken och vill egentligen bara höja volymen till max och dansa haha. Men om 6 dagar får jag ledigt över helgen så då ska det dansas och firas midsommar med familjen på landet. Phillipe kommer även hit till Stockholm över midsommar så får jag träffa honom! Längtar!

Bilderna är ifrån igår när vi tog flyget från Paris till Stockholm. Vi var först av alla från vårt plan på flygplatsen. Det har ALDRIG hänt i familjen Wahlgren kan jag säga! Vi är alltid ute i sista minuten och anländer alltid sist av alla och nästan missar planen haha. Men gud så skönt det var att vara ute i god tid. Inga köer, hann redigera massa bilder, kolla i butiker och fika lite. Hatar ju att stressa annars så det var perfekt för mig. Flygresan tog endast 2h och jag sov hela tiden så det kändes som 10 min. As soft! 

Btw. Anledningen till den dåliga uppdateringen här på bloggen är för att jag inte kunnat komma in på Finest sida på typ 4 h timmar nu. Får lite små panik då jag får abstinens nuförtiden om jag inte bloggar haha. Men nu gick det Äntligen!! Tror jag försökt få ut detta inlägg nu 7 gånger! 

Nej nu måste jag jobba vidare. Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *