MY DAY…

Came home to this… 

Godmorgon vänner! Steg upp tidigt idag då jag vill ha tid att fixa mig. Jag hatar ju att stressa och tar ganska lång tid på mig när jag fixar mig. Idag ska jag nämligen jobba på Summerburst för Spendrups som är Summerburst huvudsponsor! Det ska bli så jäkla kul! Det är ju exakt sånt här jag vill hålla på med!! Ni hittar mig på vipen. Jag kommer ta emot alla kunder se till så allt går som det ska. Rycker även in om min chef för kvällen behöver hjälp!! Hoppas vädret är med oss idag så det blir en helt fantastiskt rolig dag!! 

Igår iallafall jobbade jag i butiken. Var skönt med folk och alla är så trevliga!! Oliver kom förbi och hängde ett tag och suktade mig med matbilder på pastarätter han lagat under veckan som vi varit borta! Som det vattnades i munnen på mig, så hungrig som jag var också! Nån halvtimme senare kom lite vänner till och hängde med mig! Älskar när vänner och familj kommer förbi och gör mig sällskap och gör min dag lite roligare!! Efter jobbet drog jag, Saga och Siri och käkade middag ute innan jag drog hem. Väl hemma var det mycket folk, skratt och hög musik. Mamma hade bjudit hem Priscilla ensambeln på middag och balkong häng. Älskar när huset är fullt med folk <3 

Nu ska jag hoppa in i en dusch! Jag kommer vara borta hela dagen så har tidsinställt inlägg åt er <3 Ses senare då! Om inte här så kanske på just Summerburst??

PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *