FRUKOST

Avokado och äggröra macka <3 

Goddag mina kära! Just nu står det en väldigt trött och sliten Bianca i butiken! Har ju kört Summerburst 2 dagar i rad. Dock inte druckit mycket eftersom jag jobbat. Bara tagit nån drink liksom. Men ändå, kroppen är helt slut efter dessa dagar! Som tur är det mycekt folk i butiken idag då vi har rea. Annars hade jag nog somnat i disken haha. 

Igår var det andra dagen på summerburst och jäääääääävlar va kul jag hade! Vid 19.00 tiden så var alla våra kunder från Spendrups uppe på vipen så då rullade allt på av sig själv. Då fanns det inte så mycket för mig att göra mer. Så då fick jag mingla med mina vänner och familj. Både Oliver och Sebastian med hans underbara fru Kinda var på plats så det blev en hel del dansande, skratt och allmän fest 🙂 

Ska redigera alla bilder nu så kommer det upp senare under dagen 🙂 PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *