SUMMERBURST

SUMMERBURST DAG 2 DEL 1 

DadaLife var nog mina favoriter under kvällen! Bild lånad från Stureplan.se 

Fina paret! De har varit tillsammans i hela 6 år och de är fortfarande lika kära <3 

Jacob tog en selfie haha! 

Jag har en hel del bilder från helgen men tänkte börja med att visa er gårdagens första bilder 🙂 Igår var bästa dagen LÄTT!! Solen sken hela dan och hela kvällen, smer folk än fredagen, musiken var grym och stämningen var obeskrivlig! Publiken gick bananas! Och inte nog med det så serverades det grym asiatisk buffe som man fick smaska i sig! Längtar redan till nästa år!!! Jag hade så fruktansvärt roligt! Älskar dagsfester! Hoppas på att det blir fler under sommaren 🙂 

Del 2 kommer upp senare under dagen! Puss på er så länge! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *