SUMMERBURST DEL 2

Fooooooood <3 

Aa som ni ser så hade vi jävligt (ursäkta mitt språk) roligt!! Måste verkligen börja ta mer bilder från utgångar! Så sjukt roligt att kolla tillbaka på kvällen haha! Kvällen slutade på Olareya´s där killarna gärna ville se matchen och käka lite nattkäk innan hemgång. Fasiken va gott det var! Och jag som inte ättit så mycket de senaste 2 dagaran eftersom jag jobbat hela dagarna var svin hungrig. Sen åkte jag hem och slocknade direkt i sängen! Men vilken underbar dag jag hade!! Om ni är över 18 och inte gått på Summerburst, GÖR DET! Samla dina vänner och boka till nästa sommar! Det är så jäkla värt det! Jag kommer leva på denna energikick nu hela sommaren haha. 

Hörs senare! Har ju bilder från i fredags också haha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *