BREAKFAST CRAVING

Sooooooo hungry!! 

God dag vänner! Somnade sjukt tidigt igår! Efter vi käkade middag så tänkte jag bara gå upp och vila lite i sängen bara nån kvart liksom, men jag tok somnade vid 21.00 och vaknade inte förrän kl 08.00 imorse!! Alltså sovit i 11 timmar!! Så sjukt skönt! Jag som annars somnar vid 03.00 på natten liksom och endast sover 5h om nätterna. Ska nog somna tidigt nu varje kväll innan midsommar! Behöver vila upp mig rejält! 

Just nu står jag på jobbet och så hungrig så det är sjukt! Hann inte få i mig frukost imorse då jag var tvungen att rusa till bussen! Skulle kunna käka upp bilderna!! Men står och hävar i mig vatten för att försöka mätta hungern haha. 

Hoppas det blir en bra dag på jobbet 🙂 Hörs senare <3 Har ju fler bilder från Summerburst att visa haha. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *