SISTA BILDERNA FRÅN SUMMERBURST

LAST PICTURES FROM SUMMERBURST! I PROMISE 🙂 

Tack Spendrups och Heiniken för en oförglömlig helg!! Och tack till Anna Spendrups (tjejen till vänster) för detta roliga erbjudande som jag glädligen tackade jag till. 

God dag hörni! Sorry för att bloggen låg lite stilla igår. Men det var full rulle hela dagen så hann aldrig sätta mig ner med datorn. Direkt efter jobbet drog jag och mamma en runda i Mood Gallerian och hittade 2 par nya jeans som nu har blivit favoritjeansen! Efter det snabbt hem, käka middag och sen direkt till Charlotte och Anders för mysfika i deras nya underbara villa!

Men här har ni iallafall sista bilderna från Summerburst. Lovar att sluta tjata om det nu haha. Det här var första dagen. Vädret var sådär men humöret var på topp! Taggad till tusen kom jag dit och jobbade med underbara människor hela dagen/kvällen. Tyckte det var så bra dem styrt upp det på Gärdet. Det fanns allt möjligt att göra där. Om man inte ville stå och dansa till musiken framför scenen kunde man sätta sig och käka lite överallt, shoppa snygga festivalkläder, få håret fixat av grymma tjejer, spela spel och vinna priser, spela vollyboll och massa annat! Sjukt roligt! 

Idag är det jobb på butiken som gäller sen hem och ta bilder på möbler i mitt rum jag ska sälja. Någon som är intresserad av sänggavel, snyggt skrivbord, byrålåda och soffa?? Säg till så kan jag lägga ut bilderna här på bloggen också och inte bara på blocket 🙂 

Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *