MARQY <3

IDAG KOMMER MARQY HEM!!! Eller rättare sagt han kom hem idag! Imorse efter vi ätit frukost hörde vi morfar parkera untanför vårt hus. Jag och Theo var först ut och kramades och lekte sönder med lilla Marqy! Sååå glad han var!! Det har verkligen känts tomt utan honom hemma. Som att någonting har saknats liksom! Men nu han äntligen hemma min lilla skrutt! Han har haft det jättebra hos mormor och morfar och tydligen lärt sig massa nytt! Ikväll blir det massa mys med Marqy och sen middag. Slutar ju 20.00 här i butiken och kommer nog inte vara hemma förrän 21.30 ikväll. Någon som något smaskigt men nyttigt mattips?

Btw. Roligt att ni var intresserade av lite möbler. Då får ni se dem imorn då kanske om jag hinner ta bilder till imorn. 🙂

Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *