BREAKFAST

BREAKFAST AT JOE & THE JUICE 

Favorit mackan just nu <3

Startade dagen med att köpa frukost på Joe & The Juice. Det har blivit mitt och mammas nya favvo ställe. Asså deras tonfisk macka med avokado är himmelsk god! Sen deras smoothie är ju inte heller dåliga. Jag tog nån som Sammy (han som jobbar där, vi känner varandra genom krogen haha) rekommenderade. Tror det var morötter och äpple, as god! Dock har jag svårt att dricka juicer som är såhär färskt pressade. Jag är ju allergisk mot det mesta inom fruktvärlden 🙁 

Just nu står jag i butiken iallafall. Är verkligen på super humör! Älskar att mitt gamla glada jag är tillbaka och depressionen är över 🙂 Mår så bra just nu så det är löjligt! Älskar livet! Hoppas ni alla får en toppen dag!! Hörs senare fina ni <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *