ME, MYSELF AND I

Hade mycket tid över igår….

Fjortis Bianca är tillbaka! Det var ganska lite kunder igår i butiken från var det brukar vara så då passade jag på att ta lite selfes haha. Såg på instagram igår också att jag inte lagt upp en selfie på hela 17 veckor!!! Hur hände detta? Jag som alltid brukade lägga upp selfies! Jag kom på dock att min kamera på främre delen av min Iphone är ju sprucken så kan vara därför det varit snålt med det. Och på tal om snål så är jag alldeles för snål för att gå och laga mobilen. Känns som sjukt onödiga pengar! 800 spänn för att laga en skärm till mobilen liksom! Stört ju! Då går jag hellre runt med sprucken skärm och köper mig en fin klänning för det 🙂

Jag har precis slutat och ska göra lite ”ärenden” på stan innan jag drar hem och tar tag i min nedervåning! Har ju sagt nu i dagar att jag ska göra det men ikke gjort det… Men idag ska jag bannemig göra det! Mamma om det ser detta så tjata på mig ikväll att jag måste städa mitt rum!! Så idag ska det införskaffas ett nytt SATS kort (drar ju till Italien om bara 7 veckor!! Sen 2 nya solglasögon som jag hittat inne på PK-huset 🙂 

Hörs senare! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *