INDIAN DINNER

DINNER AT INDIAN STORYS YESTERDAY 

Slutade kvällen med desserter på Taverna

Tjäna på er! Precis lagt mig i soffan efter jobbat i butiken. Helt slut och stört hungrig!!! Ska laga mig nån smarrig mniddag nu om inte mamma kanske tillochmed vill göra nåt åt mig 🙂 Blir ju mycket godare när hon lagar hehe. 

Igår iallafall kände vi inte direkt för att åka hem direkt efter vi lämnat landet utan drog till stan och käkade på bästa indiska stället i stan enligt mig Indian Storys. Allt är så sjukt gott! Speciellt deras lamm. Det vattnas i munnen nu! Vi slutade kvällen på Taverna där vi delade på tre smarriga desserter innan vi begav oss hem och gick och la oss 🙂 

Nej nu måste jag laga nåt innan jag hungrar ihjäl. Ses imorn <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *