MIDSOMMAR DEL 3

Tack Linnea för det underbara bilderna! Hon är helt sjukt grym fotograf hon <3 

Efter att vi alla kommit tillbaka från picknick och midsommarhäng på den gemensamma lekparken i värmdö gick vi tillbaka hem och hoppade lite studsmatta, spelade musik och började laga lunchen. Vi åt lite senare i år. Annars brukar vi äta innan vi drar till picknicken. Faaaasen vad jag älskar buffe med massa gott asså! Och Jessicas köttbullar ska vi inte ens tala om! Bäst i hela världen! Ni hittar receptet HÄR! Hon har nämligen bland dem flest besökta besökta visningar på google om man söker på köttbullar haha! 

Efter middagen chillade vi lite, jag och Phillipe somnade i soffan i en hel timma ( så jäkla skönt) sen drog vi upp till altanen och njöt av musik och mammas goda midsommartårta! Kvällen slutade med jacuzzi fram till 02.00 på natten! Underbar midsommar om ni frågar mig 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *