MIDSOMMAR DEL 2

Skönaste paret i hela världen <3 

God dag på er! En liten ledsen och trött Bianca som skriver till er. Phillipe har precis dragit tillbaka till Göteborg. Lika jobbigt denna gången att säga hejdå. Men förhoppningsvis åker jag dit ibörjan av juli igen och hälsar på.  Bara lite svårt nu när både jobbar så mycket. Men iallafall, midsommar! Fan vad jag är glad och lyckligt lottad som har så jäkla roligt med min familj. Hoppas alla andra har lika bra sammanhållning med sina syskon och resterade familjemedlemmar. 

Just nu står jag i butiken och jobbar och bara längtar tills jag får åka hem till min säng och sooooova! Har sovit så lite denna helg. Vi har liksom varit uppe långa nätter och antingen suttit på altanen och snackat eller badat bubbelpool till 02.00 på natten! 

Nej åter till jobbet 🙂 Men fler bilder från min helg kommer senare! Så håll er uppdaterade!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *