TJUVJAKT SLÄPPER NY SINGEL

Alla killarna från grymma gruppen Tjuvjakt

Tjuvjakt består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Jesper Swärd, Fredrik Eriksson och Kid Eriksson. De är inte från Stockholms förorterna, utan från Lidingö-trakterna, men de ska allt annat än underskattas! Under åren har killarna gett ut en rad musiksläpp samt musikvideos som fått stor spridning! 

Nu släpper dem deras nya singel ”Pipa”. För att lyssna på låten klickar ni bara HÄR. Ni kan även gå in på deras Facebook sida för mer information om dem och lyssna på deras grymma låtar HÄR

Jag kan säga att deras låtar spelades oavbrutet på Lidingös hemmafester och skolans kafeteria och nu har deras musik nåt ut til hela Sverige! Jag diggar dem stark och tror ni också kommer göra det 🙂 Jag känner två av killarna då de har gått på min skola. Alla killar är klockrena och har en stor passion för musik! Ena killen är Kid Eriksson (son till Orup och Sofia Wistam) som ni kanske såg så tävlade vi med varandra i Fångarna På Fortet nu för bara några veckor sedan. Han är ett geni som sin far i sin musik! Sån otrolig begåvning! In och lyssna på låten!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *