NEW IN…

My new RayBans <3

Checka in min nya lilla godbit! Har länge suktat efter dessa par av RayBan men inte riktigt känt att det varit värt att spendera 1400 kr på ett par solglasögon liksom. Har massa solglasögon hemma då jag har blivit lite smått besatt av just solgasögon sen 1 år tillbaka, men alla är svinbilliga eftersom att jag tappar saker väldigt lätt och ofta. Men dem pajar ju hur lätt som helst dem billiga från Gina Tricot exempelsvis. Men när jag väl gick förbi butiken i Sturegallerian för några dagar sen och såg dessa kunde jag inte hålla fingrarna borta! Och jag absolut älskar dem! Kommer använda dem varje dag i sommar, höst, vinter och vår, aa varje dag haha. 

Snart ska jag stänga butiken och åka hem. Hade egentligen velat hitta på nåt roligare än att bara ligga och kolla på tv i soffan hela kvällen. Vi stänger ju sent här så man hinner liksom inte med så mycket mer än att vakna käka frukost och sen dra till jobbet på dagarna. Förut kunde jag ligga i soffan och kolla på tv i veckor. Hade aldrig lust att göra något annat än att just chilla. Men nu kan jag inte ens sitta i soffan i mer än 1h utan att kroppen skriker att jag vill ut och göra nåt kul! Och det mina vänner är ett väldigt gott tecken på att Bianca mår prima ballerian :)) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *