LUNCH @ MOCCO

LUNCH @  MOCCO LAST WEEK 

Men asså hur sööta är inte ni!! 

<3

Förra veckan när Phillipe kom till Stockholm så drog vi alla i familjen (förutom Oliver & Theo) till Mocco för en grym lunch! Jag absolut älskar Mocco. Det har sjukt god meny men fräscha och mättande rätter, och deras efterrätter är ju to die for! Jag tar alltid samma när jag går dit, deras Mocco Nyttigt! Suveränt smarrig och man blir riktigt mätt. Tips om ni är där! 

Och vad gör jag nu då? Jag står i butiken som vanligt. Känns så jäkla trist att varje dag på sommarlovet är densamma. Men jag ska faktiskt vara glad att jag ens har ett jobb. Men ibland vill man ändå ha lite variation på vardagen liksom. Känns som att bloggen blir lite lidande också för mitt ”tråkiga” liv just nu. Känns som att det enda jag gör är att jobba och äta. Så tyvärr blir det mest blogginlägg om det. Har ni nåt ni vill se mer av? Kanske produkter jag använder eller liknande?? 

Hörs senare! KRAM! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *