GREAT START!

Awesome, healthy and fresch salad from Panini 

Jag började jobba 10.00 vilket är rena drömmen för mig! Är mycket piggare och gladare på jobbet när jag kör första passet. Annars blir jag så trött, hungrig och seg när det är senare passen. Jag passade på att gå förbi Panini innan och köpa frukost och lunch. Fasiken vad goda grejer de hade där! Kommer definitvt köpa mat därifrån oftare nu! Mackan gjorde jag dock själv hemifrån men de hade mackor som såg SVINGODA ut! Så ännu ett hett tips om ni vill köpa med er nyttig och fräsch mat nån gång på pickning eller vad som helst 🙂 Nu jag har precis slutat och ska ut på stan och kolla lite kläder. Kan inte få nog av kläder tydligen haha. 

Ses sen fina ni! 

Och just btw. Kommer ni till Cafe Opera ikväll?! Jag jobbar ju ikväll så om ni vill komma upp på listan och säga hej så mailar ni bara mig till [email protected]. Maila ditt namn + hur många du kommer med och ålder så löser jag resten 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *