DINNER WITH MY BROTHERS

 

DINNER AT PIATTI A WEEK AGO 


Kolla vad liten jag ser ut här haha. 

Förra veckan möttes jag och de äldre bröderna upp för en middag ihop på grymma Piatti på Nybrogatan. De har underbar mat!! Vi började som vanligt när vi käkar italiensk med att dela på en pizza och sedan tog vi varsin pasta. Benjamins vongole var ta mig den gosaste jag käkat! Ett riktigt hett tips om ni är i Stockholm eller inte testat Piatti än! Vi slutade som alltid med varsin dessert också, riktiga matvrak haha! Helt sjukt vad vi älskar italiensk mat alltså! Kan äta det varje dag för resten av mitt liv!

Just nu står jag i butiken och hela huvudet snurrar av illamående och jag är varm som f*n! Jobbade ju igår natt på Cafe Opera men drack inte en enda droppe och ändå känns det som jag är bakis!? Kanske håller på att bli sjuk eller nåt…?!

Aja får stå ut. Ska visa er bilder sen på hur jag såg ut igår 🙂 Så håll er uppdaterade här! PUSS så länge <3  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *