YESTERDAY´S PARTY OUTFIT YESTERDAY´S OUTFIT

Love these shoes! Tack mamma för att jag har fått sno dem av dig, även fast du inte gett mig tillåtelse hehe…. 


Det här hade jag på mig igår! Älskar denna look och börjat köra på den ofta när jag går ut nuföritden fast i olika färger för lite variation iallafall haha. Ni är många som frågat vart skorna kommer ifrån men jag har faktiskt ingen aning själv. De har stått i mammas garderob orörda i år så nu har jag gett dem liv igen eftersom hon inte använder dem. Kan kolla senare. Skjolen är ifrån American Apperal, ett av mina nya favvomärken och toppen har jag också glömt var den kommer ifrån nu haha. Men kollar allt när jag kommer hem. 

Jag måste bara säga detta, hur sjukt jäkla lik är inte jag min pappa här?!?! Jag är typ den enda av mina syskon som faktiskt är en ren blandning av båda mina föräldrar. Jag tycker jag är 50/50 när det gäller likheten, även fast många tycker jag är mer lik mamma. Vad tycker ni??

Kram! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *