SUPRISE BY THE DOOR…

Tack Glossybox för ännu en grym box 🙂 

Tittade vad jag fick idag! Blir alltid lika glad när jag får boxar från Glossybox, alltid så fina och nödvändiga produkter i. Och denna gåck fick man tillochmed blommor och macaroons med! Mums! Jag smakade på hallonsmaken. Jag gillar ju inte sötsaker men denna var faktiskt god! Och de tog tillochmed en svart kajal penna som jag alltid behöver mer av!! Så tack återigen Glossybox!! 

Idag fyller världens bästa och roligaste morfar Hans år btw!!! Så himla synd att jag inte kunde vara med släkten och fira honom idag! Men GRATTIS BÄSTA MORFAR PÅ DIN DAG <3 ÄLSKAR DIG!! 

Nu är jag på invigningen av nya UnPoco Bar som öppnar idag! Familjen hälsar också haha! Hörs imorn vänner <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *