MORNING WALK

Min underbara utsikt på mina morgonpromenader! 

God dag! Sent första blogginlägg idag, sorry för det. Men var så stressad innan jag drog till jobbet imorse att jag inte hann blogga om igår. Det får komma upp senare idag istället 🙂 

Det här är alltså min underbara utsikt jag har varje morgon när jag tar promenad med Marqy på en liten tur runt Kottla sjön. Shit va mycket enklare det är att komma runt utan att det blir tråkigt eller enformigt. Man har ju så mycket fina hus och annan miljö att titta på medans man går. Men frånochmed imorn ska jag börja ta stora rundan runt. Tar 1h och är perfekt för ett liten energi start på dan. Det finns utomhus gym längs vägen också! Hur grym är inte det?! Ni får påminna mig dock att vakna tidigt nu varje morgon då jag har väldigt lätt för mig att stänga av väckerklockan när den ringer och sova vidare hehe… 

Men iallafall, butiken just nu. Marqy är med mig idag som sällskap 🙂 Bilder från gårkvällen som spenderades på invigningen av nya UnPoco Bar!

PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *