RANDOM PICS

Vi har nu rea på våra fina sommar skor

Lilla Marqy har fått vara med mig idag på jobbet då mamma har varit på lite resande fot hela dan med jobb. Så mysigt att få gosa lite med fisen när det är minder folk i butiken. Han är så himla duktig! Han ligger bara där stilla och skäller inte på en hel dag, hälsar lite på kunderna och vill pussa varenda en haha. Sån charmtroll! Han har fått tagt några promenader också med mammas kompis som kommit och hjälp till. 

Köpte med mig en tonfisksallad påvägen till jobbet. Godaste tonfisksalladen jag någonsin ätit! Och gissa vart jag köpte den… i tunnelbanan!! Helt sjukt jö! 

Körde på sköna gympaskor idag till jobbet. Min rygg, nacke & mina ben har verkligen fått lida av detta hårda golv dessa månader så sköna skor är numera ett måste! 

Mammas fina kjol passar grymt bra till fina ljusa blusar. Den snygga väskan som ni ser till höger hittar ni HÄR

Dessa fina ponchos från mammas kollektion hittar ni också här. Men skynda er för det tar slut fort!

Där hade ni lite random pics från idag. När jag drog till jobbet var det strålande sol ute!! Då suktade inte butiken kan jag säga. Ville egentligen ligga hemma och sola och vila kroppen. Nu ska jag ta mig mot Lidingö och Nicke & Laila och passa lilla Kit ikväll. Vad ska ni hitta på för nåt?

På återseende vänner <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *