IT´S A GOOD MORNING!

Två bilder från när jag stått i butiken 

Godmorgon på er! Sorry för att jag har varit borta i 2 dagar. Men i förrgår glömde jag min kamera + dator på jobbet så kunde inte blogga då och igår var jag ledig från jobbet så då bestämde jag mig för att faktiskt ta heeeelt ledigt i en dag. Jäklar va skönt det var att bara vara en dag. Har jobbat ihjäl de senaste månaderna och ska jobba varje dag denna vecka också! Så om ni är i närheten av Mood Gallerian så måste ni bara komma in och säga hej 🙂 

Nu håller jag på att fixa i ordning frukost som jag ska käka i butiken. Hinner ju aldrig sitta lugnt och käka här hemma längre eftersom jag tydligen vägrar gå upp när klockan ringer every f*cking morning! 

Nej nu måste jag skynda mig! Hörs senare hörni <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *