VISIA EYELASH SERUM


Fick hem ett ögonfransserum som jag visade upp på instagram men glömt bort att visa upp den här på bloggen. För er som vill så kan ni även följa mig på instagram @biancaingrosso.

Ögonfransserumet som jag fick är från ett  nytt svenskt varumärke, Visia Cosmetics, som är helt naturligt framställt. Så det innehåller inte någon prostaglandin, eller andra kemikalier som vissa andra serum har. Jag har använt det i 1 vecka nu och ska använda den några veckor till. Ser fram emot resultatet!

Så här står det på deras sida:
Visia Eyelash Serum är en exklusiv och dermatologiskt testad ögonfransnäring som stimulerar tillväxten av dina ögonfransar och framhäver dess naturliga skönhet. Serumet är en blandning av vitaminer och örtextrakter som både ökar tillväxten samt vårdar och bevarar dina ögonfransar. Genom enkel applicering som görs endast en gång per dag kommer du att börja se förändringar i din fransrad. Dina ögonfransar kommer att bli märkbart starkare, längre och fylligare.
Om det finns någon mer som vill testa serumet så kan ni använda rabattkoden ”BIANCA” som ger 100kr rabatt.

Ni hittar ögonfransserumet på VisiaCosmetics.com

1 reaktion på “VISIA EYELASH SERUM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *