ME AND BENJAMIN

Gammal bild på mig och Benji när vi var på stan ihop i våras 🙂 

Tjaba tjena! Roligt att så många av er var intresserade av en frågestund. Det har redan kommit in massa frågor och det ska bli kul att sätta mig och kolla igenom ALLA. Redan sett att det är en del om Phillipe, smink och träning. Ska verkligen försöka svara på alla så bra jag kan 🙂 

Dagen började med en riktigt skön powerwalk i 1 timma med Marqy imorse. Sen tog jag det lugnt hemma, åt frukost, städade lite för att sen dra till jobbet där jag står just nu. Mitt huvud känns så tungt och segt idag. Mår typ lite små illa. Läste på en blogg jag läser att hon inte äter mycket rött kött och då antagligen har järnbrist. Jag äter ju inte heller rött kött knappt så det är väl samma med mig. Är nästan alltid trött nufötiden och är lite små snurrig jämt. Någon som har något bra tips som kan bota detta? Och inte att äta rött kött då da haha. 

Snaaaaart slutar jag! Ska bli så skönt att åka hem. Tänkte laga mig någon smarrig middag sen rensa min garderob!! På tiden kan jag säga! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *