HEALTHY CHICKEN SALAD

Gårdagens middag 

Igår efter jag kommit hem från stan så gjorde jag denna supergoda hälsotallrik. Fick inspiriration från min kompis instagram @mealsizer och Moccos hälsotallrik. Det var riiiiiktig gott och blev supermätt. Jag försöker verkligen äta så nyttigt jag kan nu inför Italien resan som bär av om ca 5-6 veckor. Har hittils klarat mig i snart 5 dagar utan att fuska! Det är fan långt för att vara mig haha. Kör morgon och kvälls promenader + benböj nu varje dag. Vill egentligen dra till gymmet men jag pallar fan inte ta mig dit efter jag jobbat hela dagen. 

Nu ligger jag iallafall i soffan och kollar vänner. Ska försöka somna innan 00.00 också då jag ska upp tidigt till jobbet imorn. Vi hörs då fina ni <3  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *