NEW IPHONE CASES

Nya super snygga Iphone skal från 3 

God morgön! Checka in mina nya sviiin snygga iphone skal jag fick från 3. Dödsläckra ju! Och jag som blivit lite smått besatt av iphone skal blev svin glad när de kom! Just ny pryder leopard varianten min telefon. Den passar utmärkt och är superskön. 

Just nu är det butiken (samma gamla visa) som gäller för mig fram till eftermiddag. Jag uppskattar verkligen att jag har ett jobb men jag är så jäkla trött på att jobba nu. Det enda jag gör om dagarna är att jobba sen hem, äta och sova och sen upp och göra samma igen dagen efter. Jag orkar knappt vara med mina kompisar eller ha ett liv. Igår när jag skulle somna hade jag en riktigt klump i magen och det tog mig timmar att somna. Varför det var en sån jobbig känsla var för att det var den klumpen och känslan jag hade i månader när jag var inne i en depression och mådde jätte dåligt! Jag blir endast trött och irriterad av att stå själv hela dagarna och sen hem själv och sova själv… Det känns som att stå och vänta på en buss i 6 timmar att jobba i Mood haha. Det är ju knappt något folk, eller iallfall inte som ex Sturegallerian eller liknande gallerior. 

Missförstå mig inte att jag är otacksam eller så, jag är bara lite trött i kroppen på att bara stå upp och titta ut över samma kläder dag ut och dag in och vara sjäv framförallt. Längtar tills min familj kommer hem från semester och som tuuusan till göteborg nästa vecka!!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *