NEW IN

Godmorgon hörni! Jag har shoppat som en jäkla galning på senaste tiden, men vill man ha en ny garderob så får de ta i plånboken lite. Men när jag känner att nya garderoben är färdig och allt de gamla är slängt eller sålt då ska pengarna gå sparas till lägenhet och upplevelser istället som resor och roliga saker med vänner/familj. Så här är då mina senaste köp som jag kom hem med för ca 3 dagar sen. Lite sommarklänningar till italien, ett par pösiga byxor från Zara, samt ett par skor därifrån som btw är de oskönaste skorna jag någonsin har haft på mig haha! 

Förut la jag endast pengar på taxi och utgångar! Så sjukt jäkla ovärt det! Förstår inte hur jag tänkte! Nuförtiden dricker jag inte alls. Tror jag inte druckit alkohol på kanske 1 månad om inte mer. När jag jobbar på CafeOpera kör jag bara nykter nuförtiden. Ser verkligen inget suktande i att hälla i mig kalorier, skämma ut säg själv genom att vara svin packad (inte för att jag alltid blir det) och sen må piss och vara svin ofräsch dagen efter! Och jag har lika roligt (nästan haha) utan alkohol. Skäms nästan när jag tänker på att jag kunde lätt spendera 3500 kronor på 1 kväll!! Helt galet! 

 

Nu står jag i butiken och jobba fram till 15.00 sen ska jag hem och krama på familjen som kommer hem idag från semester! Så jäkla skönt att inte bo ensam längre! Kommer aldrig vilja flytta hemifrån haha. Så ensamt ju! 

Hörs senare. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *