FRIDAY NIGHT OUT

Hallå där! Hur mår ni?

Jag ligger just nu i soffan och kollar tv och har bara chillat hela dagen. Så jäkla skönt att vara ledig. Tog dock en lång powerwalk förut men förutom det har bara tagit det lugnt. 

I fredags fyllde Saga år och det skulle såklart firas! Vi började kvällen med middag på en skit mysig restaurang (kommer tyvärr inte ihåg vad den heter nu). Sen drog vi till nya UnPoco Bar för helt underbara drinker och sen ut för att dansa! Jag höll mig dock till ramlösa hela kvällen. Pallade inte vara bakis när jag skulle upp till jobbet dagen efter. 

Och vad står på schemat ikväll? Hela familjen är ute på landet och grillar men jag hann inte följa med så jag funderar på att antingen ta mig till gymmet eller bara kolla serier på datorn hela kvällen… 

Hörs imorgon fina ni <3 Ska börja ta tag i alla frågor imorgon också 🙂 Så nån dag i veckan kommer alla svar upp. 

Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *