WAXHOLM MED FAMILJEN <3

Imorse hängde jag på Nicke och Laila som skulle ut till landet där nästan hela familjen väntade. Perfekt dag för att dra ut hit. Klarblå himmel, underbart varmt väder, poolhäng och tillochmed fått i mig ett dopp i sjön från bryggan. En helt perfekt dag! Vid lunchtid tog vi båten över till fina Waxholm och avnjöt en underbar lunch i solen och aslutade det med varsin glass innan vi drog hem igen. 

Just nu sitter vi alla på lite olika ställen i huset och bara chillar. Jag här framför datorn, morfar framför tvn, mamma & Jessica uppe på altanen och barnen ligger och sover. Benjamin har dragit in till stan igen. 

Mer bilder från dagens poolhäng kommer upp imorgon.

Godnatt från mig! Ses imorgon <3 Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *