POOL DAY

Assså jäääääklar var jag älskar att sommaren äntligen kommit till Stockholm! Spenderade hela dagen igår med att sola och pendla mellan poolen och sjön. Jag absolut älskar det här ute på landet! Och Marqy mår som en kung här ute. 

Imorse tog en jag en lång powerwalk med honom och sen körde jag och Jessica 100 squats och ca 50 utfall på gräsmattan. Sen har vi badat och solat massa. Nu har vi precis avnjutit av en super smarrig lunch ( bilder från det kommer senare) så jag och Benjamin ska ner snart till sjön och bada ännu mer!! Har jag sagt att jag älskar att vara ledig??

Vill inte åka hem! Men ikväll ska vi hem då jag jobbar imorogn och sen på torsdag drar jag äntligen till Göteborg och Phillipe 🙂 

Ses snart 🙂 Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *