MIDDAG MED MAMMA

MOR & DOTTER MIDDAG PÅ BROMS 

God morgon på er! Jag har precis kommit hem från en morgon prommis med Marqy runt sjön. Ska lägga mig i solen lite nu och käka frulle hade jag tänkt innan jag drar till jobbet. 

Igår efter jobbet tog mamma med mig på middag istället för att dra hem direkt. Vi gick till berömda stället Broms. Aldrig varit där men hört sjukt mycket om det. Jag tog en kyckling sallad som var god, kanske inte så god som jag hade tänkt… lite torr faktiskt. Men å andra sidan är ju jag sjukt kräsen med mat hehe. Super mysig mor och dotter middag. De har också en Deli där man köpa godsaker delikatesser, färskt bröd, blommer, frukt aa allt möjligt gott. Och till vår förvånad var allt bröd och bakelser gratis!! Så vi fyllde en kassa med nytt färskt bröd och lite bullar. 

Nej nu åter till frukosten.  Ses snart! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *