RANDOM PICS

Första dagen i Göteborg tog Phillipe in mig till stan för att visa lite hur det ser ut. Rätt så litet i jämförelse med Stockholm men ändå väldigt mysigt. Typ gatumusikanter överallt vilket jag absolut älskade! Det ger verkligen liv till en stad med lite musik 🙂 Här har vi några killar som sjöng låtar från Håkan Hellström ( såklart ). 

Jag låg en del på Phillipes balkong och försökte få lite färg. Jäääklar va varmt vi hade första dagarna. 

Gick förbi hans storasyster Jennifer och gjorde mina naglar. Tror jag aldrig blivit så nöjd faktiskt! Hon är grym så om ni är Göteborg ska ni definitivt gå till henne! Ni hitter henne på Youngnails på Magasinsgatan 1 och boka tid på 0760402651 eller 031132080 🙂 

Innan mitt tåg gick sprang vi förbi en ställe där de hade underbara Bagels. Jag tog en med tonfisk och Phillipe någon sjuk med typ allt på. Till det varsin nypressad juice. 

Jag hade verkligen helt underbart grymma dagar i Göteborg med en utgång med alkohol på första gången på månader och jäklar vad jag inte klarade av alkoholen kan jag säga haha. Blev ganska full snabbt och minns typ ingenting av kvällen. Inte bra eller fräscht! Mådde skit dagen efter också! Nej nu får det ta lååång tid innan jag blir full igen. 

Just nu står jag i butiken.  Fortsätter svara på alla er miljaarders frågor från frågestunden. Tänkte kolla med er om det var okej att de kommer upp i olika delar då de är så himla många??

Ha det bra så syns vi snart 🙂 Puss! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *