MY BREAKFAST

Min frukost i igår var gudomligt god <3 

Godmorgon på er! Jag står redan i butiken för att jobba. Imorgon har jag ledigt sen är det varje dag nästa vecka 6 timmar om dan som gäller. Trodde jag skulle jobba deltid men det verkar som jag fick ett heltidsjobb haha. 

Btw, jag är så fruuuuktansvärt förbannad! Jag stod hela dagen igår och svarade på alla era frågor, gjorde ett snyggt inlägg och försökte formulera alla svar så bra jag kunde och sådant tar lång tid. Och när jag var färdig och skulle publicera det så DÖR datorn!!! Och hela inlägget med alla mina svar bara försvann! Jag började nästan gråta haha. Men det är väl bara att ställa sig idag igen och svara på alla igen då. Så förhoppningvis kommer svaren på frågorna upp ikväll 🙂 

Ses sen puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *