SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

FAMILJ: 


Träffar du din pappa ofta? 

Svar: Nej tyvärr träffar jag inte honom så ofta som skulle vilja. Han bor ju på Mallorca och det båda suger och är skönt. Suger för att vi inte ses så ofta men det är toppen för då får vi åka dit så ofta och jag älskar Mallorca! Saknar min pappa varje dag!

Känner du dig mest som storasyter eller lillasyster?

Svar: Jag känner mig nog mest som lillasyster, iallafall till Oliver och Benjamin (såklart inte till Theo då han är 7 år). Tror det beror på att de alltid finns där för mig när jag behöver dem och jag kan alltid gråta ut på deras axlar, de hjälper mig alltid med råd, står upp för mig och hjälper mig med allt. 

Är du mest lik din mamma eller pappa?

Svar: Jag är verkligen en blandning mellan de båda. Jag har mammas humor, mammas små öron, samma blick, samma fötter och ögon och jag har fått pappas kärlek till musik, dans och mat, min kvinnliga stil har jag fått från pappa och hans, mina italienska drag och hans ögon. 

Har din mamma sett dig packad? Vad tycker hon om det?

Svar: Ja det har hon gjort. Jag var en liten rebell när jag var ung tonåring. Festade mycket och hade en del fester. Hon hjälpte mig men fick sedan en rejäl utskällning dagen efter och utegångförbud. Mycket snack om hur ofräscht det är med unga, fulla tjejer vilket jag totalt håller med om idag. Men jag har aldrig behövt ljuga om att jag har druckit vilket  har gjort att jag aldrig sett alkohol som något spännande och förbjudande. 

Kan du känna att du kanske är mindre känd än Benjamin och Pernilla?

Svar: Haha alltså det är inte så att jag tänker på det eller ”känner” det. Men det är väl ett faktum att de är mer kända då det har gjort mycket tv, spelat oändligt många musikaler, släppt musik och åkt mycket på turné. Men det är inget jag är avundsjuk på eller så. Jag är sjukt stolt och glad åt min familjs framgångar det är vi alla 🙂 

Kan du ibland önska att få vara en privat person, inte alltid få blickar när du går på stan med din familj?

Svar: Gud det kan jag absolut önska. Vi alla har ett hett temperament och kan gå från 0 till 100 på 1 sekund men släpper det lätt efter. Så det har kanske blivit en del små tjafs på stan och det drar såklart blickar vilket är både jobbigt och pinsamt. Och jag som hatar att stressa och speciellt på stan med hundra saker att bära på, då vill jag bara ställa mig och ta stora djupa andetag och se sur ut haha, men då går ju inte riktigt det då folk kollar liksom. 

Tycker du att det är jobbigt att vara känd när du är ute med dina vänner?

Svar: Nej verkligen inte! Tror aldrig mina vänner märkt att jag ens varit ”känd” när vi är ute. Jag själv märker inte heller att folk kollar så mycket. Ibland kan det komma fram nån och vill ta foto eller nån pekar eller så men det stör sig varken jag eller mina kompisar på. 

Vem betalar när ni går på middagar?

Svar: Haha det gör nog oftast mamma (tack mamma!) Men annars är min storebror Oliver väldigt generös med att betala middagar. 

Jag är 13 och fick min första mens igår men vågar inte berätta för min mamma! Hur gjorde du? Vad sa du?

Svar: Men gumman! Det är bara att berätta, det är ju din mamma! Alla vi tjejer har gått igenom om exakt samma sak! Jag var hemma hos min farmor & farfar när jag fick min mens då jag var 10-11 år. Hela släkten var där och det firades stort med champagne att jag blivit kvinna haha. 

Hur är din och Benjamins relation? Kan ni prata om allt? Vad tycker du om när han får elaka kommentarer?

Svar: Min och Benjamins relation är så bra som en syskon relation kan bli. Vi är grymt bra kompisar och kan prata om absolut ALLT! Det är verkligen det värsta jag vet när han får elaka kommentarer, då blir jag som mest förbannad!

Kan du ibland önska att din familj var en vanlig Svensson familj?

Svar: Ja det kan jag verkligen göra. Att behöva gå igenom en att ens föräldrar skiljer sig och media skriver allt möjligt om dem hit och dit var otroligt jobbigt. När rättegången mellan dem höll på visste jag inte om det. Jag förstod ingenting när det plötsligt stod i tidningarna att mina föräldrar suttit i rättegång när jag varit i skolan liksom. Och att folk fått fel uppfattning om saker och ting och alla lögner har varit jobbigt att gå igenom. 

Vad ska du döpa dina barn till?

Svar: Sebastian, Claudia, Olivia, Danielle och Matheo 🙂 

Vad har du lärt dig från att komma från en känd familj?

Svar: Att aldrig dömma någon innan du känner personen. Man vet aldrig vad som försigår i någon annans liv och man ska aldrig börja prata om folk innan man tagit reda på fakta och lärt känna den. 

Vad är det bästa med dina bröder?

Svar: Att det är just Mina bröder. Nej men att jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har så fina människor som mina syskon. Som jag berätta allt för, som ställer upp när jag är nere, som lagar världens godaste mat haha, som har samma humor och som jag bara kan vara helt mig själv med. Det är bästa som finns att ha syskon! Vi har ett sjukt starkt band som vi alla är sjukt tacksamma för! Skulle inte klarat mig utan mina bröder. Och att vi stora fick lilla Theo är bästa som hänt familjen <3 

Postiva / Negativa med att växa upp i känd familj?

Svar: Det positiva är att jag fått åka med mycket med mamma genom åren på alla turneer och träffat underbara människor, lärt mig tidigt att umgås med äldre, roligt att åka med på mammas roliga jobb liksom haha, och alla möjligheter vi fått vara med om. Det negativa är nog alla förutfattade meningar om oss och alla skriverier. 

 

 

SKÖNHET:Du har så vackert hår! Vad använder du för produkter?

Svar: Åh tack så mycket! Jag använder faktiskt inga speciella produker. Försöker att inte föna det varje gång jag tvättar det, värmeskyddande inte föning/lockning och olja i topparna är väl det enda. 

Vilka är dina stilikoner?

Svar: Åh rolig fråga! Jag har dem faktiskt nedskrivna i min almenacka haha. Här kommer dem : Angelica Blick, Rosie Whiteley Huntington, Khloe Kardashian, Selena Gomez, Shay Mitchell, Fanny Lyckman & Tash Oakley 

Hur lång tid lägger du ner på din sminking inför en utgång?

Svar: Jag är väldigt långsam då jag gillar att det lugnt när jag sminkar mig plus att jag är väldigt noggrann när det gäller min sminkning, Men upp till 40 minuter kan det lätt ta haha. 

Har du blekt dina tänder?

Svar: Nej det har jag ikke gjort. 

Vad använder du för hudvårdsprodukter?

Svar: Jag är lika tråkig där, jag använder inga speciella. Jag tar oftast hudlotion i ansiktet tillochmed haha. 

Ditt bästa sminktips?

Svar: Till vardags är det nog en ljus penna i längs tårkanalen för att pigga upp ögat och rouge för att ge ett varmare och gladare intryck. Till fest är det nog shimmer för att highlighta de höga punkterna på ditt ansikte och konturera ansiktet med puder eller mörkare foundation. 

Kan du inte göra en sminkvideo?

Svar: Tror jag har fått den frågan typ 700 gånger. Men jag absolut göra det nån gång. Kanske när jag införskaffat mig en bättre kamera. 

Något smink du absolut inte använder?

Svar: Jag använder aldrig läppglans då jag tycker jag ser ut som en transa i det haha och aldrig färgglada ögonskuggor! 

 

 

PHILLIPE:


Har du varit hos din kille i Göteborg?

Svar: Ja det har jag! Jag har varit där 2 gånger och senast var för bara några dagar sedan. 

Har du träffat hans familj?

Svar: Jag har tyvärr bara träffat hans föräldrar 1 gång men de verkar som sjukt sköna, lätta och roliga människor så ser fram emot att lära känna dem. Hans syskon känner jag lite bättre och det är svin sköna 🙂 

Vad kommer han ifrån?

Svar: Han kommer från Göteborg men hans familj kommer från Israel. 

Hur träffades du och Phillipe?

Svar: Vi har massa gemensamma vänner så vi har vetat vilka varandra är i flera år. Första gången vi träffades var i Marbella för 3år sedan men då hände ingenting mellan oss. Men 2 dagar efter att flyttat till Stockholm i Mars så gick han ut och kom till Cafe Opera. Då hängde vi en del och sen dess har vi snackat inprincip varje dag. 

Hur ska du och Phillipe göra i framtiden? Distansförhållande eller flytta till varandra?

Svar: Han ska faktiskt flytta hit redan i Oktober :))

Hur känns det att äntligen funnit din kärlek?

Svar: Vill inte låta töntig eller klyshig när jag svarar på dessa frågor men det känns verkligen underbart bra! Att vara kär är verkligen bland det bästa jag varit med om. Och att det just är Phillipe som är min första pojkvän är jag jätte glad för! 

Hur gammal är din kille?

Svar: Han är 20 år gammal. 

Hur visste ni att det var ni?

Svar: Vi hängde ganska intensivt ibörjan och det blev väl en självklarhet att vi skulle bli tillsammans efter ett tag. 

Hur är det att ha distansförhållande?

Svar: Det är verkligen svin jobbigt! Att sakna någon såhär mycket varje dag är mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Som en stor klump i magen varje dag. 

Blir du inte svartsjuk när han är där borta i Göteborg?

Svar: Nej jag blir faktiskt inte det. Litar på honom till 100 procent och han känner detsamma. Det går ju inte vara tillsammans med någon man inte litar på jö!

Blev du kär på direkten?

Svar: Eftersom jag aldrig varit kär förut var det ganska svårt för mig att veta om jag var kär. Jag visste fort att jag gillade honom väldigt mycket och aldrig gillat en kille så länge. Brukar oftast tröttna efter 2 veckor. Men ja jag blev väl kär ganska snabbt ändå 🙂 

Vad jobbar Phillipe med?

Svar: Han jobbar som bartender i Göteborg och även lite i hans pappas butik som han har där nere (Tessie). 

Har du haft sex innan Phillipe med tanke på att du inte haft pojkvän innan?

Svar: Ja det har jag. 

Hur uttalar man hans namn Phillipe?

Svar: Haha! Ph:t låter som ett F och det uttalas väl som Fillippo fast utan o:et… typ. 

Hur var det att berätta hemma om din kille?

Svar: Det var svin kul. Jag berättade ganska fort att jag träffat en kille jag gillar. 

Hur reagerade Phillipe när du berättade att du aldrig haft pojkvän innan?

Svar: Han reagerade väl inte så mycket haha. Det är ganska vanligt nu för tiden att inte haft pojkvän innan min ålder. 

Hur länge sågs ni innan ni blev tillsammans?

Svar: Vi blev tillsammans efter ca 2 månader. 

Vad är det bästa med Phillipe?

Svar: Att han är så omtänksam, han tänker alltid på alla andra först och han är så otroligt generös, både med mig, sina kompisar och i allmänhet. Jag får aldrig tex betala för någonting och han ger mig presenter hela tiden. Sen att han är väldigt snygg också haha! Oj det blev 3 saker. 

 

HÄLSA / KOST / TRÄNING 


Du ser ut att ha gått ner i vikt en del och undrar om du kan berätta lite om det, typ din träning, kost och tankar kring det. 

Svar: Ja jag har kanske gått ner lite sen nåt år tillbaka. Jag har helt enkelt börjat äta bättre och uteslutit kolhydrater och mjökprodukter. Rör på mig mer, tar tex 1 timmas långpromenad med intervaller varje morgon och gör olika övningar hemma som squats, utfall och liknande och sen ibland springar jag en kort runda på kvällen. Mina tankar kring träningen och kosten är inte att träna sönder mig själv eller banta. Jag tränar i den takten jag känner är lagom, hatar att träna så jag känner att jag vill spy även fast jag vet att folk ääälskar den känslan. Jag äter nyttigt men känner att jag gillar det just nu. Dricker mycket vatten också!

Hur lång är du och hur mycket väger du?

Svar: Jag är 1,67 cm lång och väger 57.5 kilo just nu. 

Har du haft ätstörningar någon gång?

Svar: Jag har alltid haft problem med tankarna kring mat. Jag har länge haft ångest efter jag har ätit, börjat gråta om jag fått i mig något nyttigt, känt mig ful när jag kollat mig i spegeln och haft ångest ibland när innan jag ska äta. Ett tag spydde jag också men det över med det nu. Nu äter jag nyttig och bra för min kropp, jag får inte ont i magen längre och inte heller någon ångest och jag kan njuta av mat mer nu. 

Vad äter du under en dag?

Svar: Till frukost käkar jag just nu mörkt bröd med stekt ägg på, grönt detox te eller citron vatten och någon slags frukt till. ! 1 banan till mellanmål, någon sallad till lunch, 1 banan till mellanmål och sedan sallad till middag. Älskar sallad!

Kan du någon gång gå och köpa en påse lösgodis?

Svar: Just lösgod gillar jag inte så nej på den frågan. Är inte ett så stort fan av sötsaker. Men snabbmat älskar jag lite för mycket! Så det saknar jag haha och är ofta sugen på. 

Hur har du lagt upp din träning? Jag tappar nämligen motivationen hela tiden?

Svar: Jag är likadan med motivation. Den håller jätte starkt i 2 veckor men sen tröttnar jag på träningen och strikt kost. Men att sätta upp ett mål som ligger nära i tiden tror jag är det bästa. Just nu är mitt största mål att känna mig bekväm i bikini i Italien och jag tror det är just därför jag lyckats hålla det så ”länge”. Men som sagt jag tränar inte sönder mig för då hade jag nog tröttnat efter 1 vecka bara. 

Hur har du kunnat gå ner så mycket på så kort tid?

Svar: Jag små äter inte längre speciellt inte på kvällarna, äter nyttigare generellt, rör på mig mer och dricker mängder med vatten. 

Tips på goda, nyttiga och mättande rätter?

Svar: Jag älskar kyckling & lax i ugn. Sen sallader som är goda, nyttiga och mättande är super enkelt. Jag brukast ofta ha i fetasost och avokado som är väldigt mättande sen böner och salladsmix av nötter är utmärkt att ha i. 

Favorit träningen?

Svar: Jag älskar ju att dansa så det blir nog det. Har precis skaffat mig ett Sats kort så deras Dance Arobic pass och Body Pump pass älskar jag! Tips till er som behöver lite hjälp på traven och någon som pushar er en hel timme. 


ÖVRIGA FRÅGOR:


Vad önskar du dig mest i hela världen just nu?

Svar: Att resan till Italien i augusti blir den absolut bästa! Aldrig längtat så mycket till en semster förut! 

Vad är du rädd för?

Svar: Jag är rädd för att sova med alla lampor släckte & dörren ständ, rädd för att testa på nya saker (tyvärr), super rädd för döden och småkryp. 

Bor du hemma eller vill du flytta till eget ställe?

Svar: Jag bor just nu hemma och absolut älskar det haha! Nej men jag är en riktig familjetjej och det bästa jag vet är att vara med min familj. Sen har jag en liten 7 årig lillebror som jag inte vill flytta ifrån än. Sen är jag lite sällskaps sjuk, är van vid att huset alltid är fullt med folk så att bo själv skulle kännas alldeles för ensamt. Men om jag flyttar ihop med någon kan jag tänka mig att flytta hemifrån. 

Vad tycker du om Little Mix?

Svar: Åh jag älskar dem!! Sett typ varenda klipp som finns på dem på YouTube. För er som inte vet så är det en tjejgrupp från Storbritanien som vann X-Factor för några år sedan och har sedan fått en brak succé världen runt. 

Hur var skolan för dig?

Svar: Skolan var en rolig period för mig i 1:an. Jag lärde känna massa nya människor och hade as roligt på rasterna haha. Men jag var inne i en depression hela gymnasiet och mådde verkligen inte bra. Hade väldigt svårt att fokusera på studierna då och plugga i timmar efter skolan. Jag är bra i skolan och hade jag pluggat mer hade jag nog gått ut med bra betyg  men jag behövde hjälp. Någon som sa till mig att plugga och som pushade mig. 

Vilka Tv-serier följer du?

Svar:  Jag är besatt av KeepingUpWithTheKardashians, följer typ alla Real Housewives reality serier, Vampire Diaries, Pretty Little Liars & Grey´s Anatomy. 

Drömjobb?

Svar: Antingen att sjunga och dansa men tror jag är för blyg för det. Men att jobba med event hade varit en stor dröm. 

Sjunger du?

Svar: Ja jag sjunger men just nu är det bara för mig själv. Har lite svårt att sjunga framför folk… 

Om du blev tillfrågad att vara med i Let´s Dance, är det något du skulle göra då?

Svar: Asså jag älskar ju att dansa, det bästa som finns! Och jag har hört från både mamma och Benjamin som varit med där och även andra att det är det roligaste de någonsin gett sig in på, så jag skulle defintivt tacka ja. Nu tror jag dock inte att erbjudandet kommer komma men det hade varit kul att testa på. 

Vilka bloggar läser du?

Svar: Jag älskar bloggar! Tycker det är så roligt att se vad andra har för sig, har på sig och gör om dagarna. Jag följer Janni Deler, Kenzas, Petra Tungården och min mammas såklart. Sen hoppar jag in på Zara Larssons lite då och då. Kul att se hur mycket hon har växt upp då vi spelade tillsammans i Sound Of Music för några år sedan. 

Känner du alla i Swedish House Mafia?

Svar: Nej det jag inte. Jag känner endast Sebastian men har träffat de andra men känner inte dem. 

Har du träffat An21?

Svar: Haha har inte träffat honom men sett honom ute en del. 

Vad ska du göra i höst?

Svar: Jag ska fortsätta på Cafe Opera och fortsätta blogga, sen hitta något roligt jobb som jag trivs med och bara hänga med nära och kära!

Planerar du att ta körkot?

Svar: Ja det gör jag definitivt!! 

Jag har mått dåligt i ca 6 månader och tror jag är deprimerad. Har du tips på vad som kan hjälpa en ur det?

Svar: Gud så jobbigt! Men jag vet exakt hur du känner dig! Det som verkligen hjälpte mig var att börja göra saker om dagarna, vara med de människor du gillar och mår bra av och ta långa promenader. 

Mysigaste fiket i Stockholm?

Svar: Åh gud det finns ju så många fik här. Men jag älskar Mocco! 

Rycker du fortfarande bort dina ögonfransar?

Svar: Haha nej det gör jag inte som TUR är! 

Pratar du Italienska?

Svar: Nej så jäkla synd att jag inte gör det. Undrar varför inte pappa lärde oss när vi var små!

Vart i Italien ska ni åka i augusti?

Svar: Vi ska åka till Sorrento, tror jag….

Var ser du dig själv om 5 år?

Svar: Har nog antagligen flyttat hemifrån, jobbar med något jag tycker är kul och trivs med, umgås mycket med vänner och familj och är forhoppningsvis fortfarande tillsammans med Phillipe hehe. 

Vilken musik lyssnar du mest på just nu?

Svar: Jag lyssnar sönder på Ella Hendersson Ghost med Oliver Nelson Remix! Bästa låten jag hört på länge!!

Beskriv dig själv med 3 ord:

Svar: Generös, omtänksam och familljär. 

Drömresemål du ej varit på?

Svar: Lätt Miami! Verkar så jäkla härligt där!

Är du vän med Benjamins flickvän?

Svar: Jag och Linnea har blivit super bra kompisar och anser henne som en av mina närmsta vänner. Hon är verkligen en super härligt tjej! Typ den roligaste bruden jag träffat och har ett hjärta av guld! 

Tar du P-piller?

Svar: Ja det gör jag. 

 

 

 

 

 

 


 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *