FAMILY DINNER

Godmorgon! Hade Siri över på middag igår och det blev en sleepover också. Skönt att vakna upp med sällskap och inte själv hela tiden. Alla i familjen är ju bortresta så lite tråkigt att bo själv. Har precis fått i mig frulle och tänkte ta mig upp till altanen och sola lite. Är ledig idaaaaag!! Shit vad man uppskattar sina lediga dagar! Får se vad hittar på idag. Ska nog mest bara sola, träna och sen kanske vika alla mina kläder i min garderob. Den ser helt förjävlig ut haha!

För ett tag sen kom Oliver över och lagade middag till familjen. Mozzarella tallrik till förrät och kalvfile med sallad och stekta tomater till varmrätt. Suuuuper smasken var det! 

Nä nu ska det solas! Puss på er så länge <3 

Btw. Vad tyckte ni om frågestunden? Fick ni svar på era frågor? Vet att jag glömde några….. förlåt för det! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *