NEW DRESS

Ny klänning från Belles Shoes

Hallådär! Hur mår ni? Jag mår så jäkla bra! Vaknade 09.00 imorse med strålande sol och gick direkt ut på altanen och la mig och sola, lyssnade på musik, käka frulle och bara njöööt! Nu står jag dock i butiken igen. Hade så gärna velat åka med mamma till då hon och några från familjen ska bort till Djurö och bo på fint hotell, gå på spa, äta god mat och umgås. Another time. 

Men måste bara visa er min underbara nya klänning jag köpte för några veckor sedan. Kommer från Belle Shoes och ligger på 500 kronor. Denna kommer definitivt packas med ner i resväska till Italien! Men den kommer jag nog köra mina nya färgglada klackar från Zara och halsband från Glitter. 

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen 🙂 Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *