Marqy <3

Min älskade lilla MAarqy <3 

Igår när jag och Marqy var ute på en långpromenad blev han påkörd av en cykel som kom i fullfart. Hela han blev påkörd men skadade sig som tur var bara på främre armen. Så mycket han har varit med om nu min lilla älskling. Ibörjan råkade både jag och mamma trampa på hans tass då han är så liten så man kanppt ser honom när han springer runt en som en dåre, han har blivit överfallen av en stor hund för bara någon vecka och sedan och nu detta. Han ligger nu brevid mig i butiken och är fortfarande chockad, vill varken äta eller dricka, han haltar när vi går och har ett öppet sår i benet. Men som tur var får jag gå lite tidigare idag så jag fort kan åka till vetrinären så hon får hjälpa lilla Marqy. 

Så rädd jag blev igår alltså! Cykeln bara kom flygande bakom mig och Marqy rullade under den. Direkt efter började han skrika i ca 2 minuter och bara la sig på marken och jag började stor böla och visste inte vad jag skulle göra. Marqy känns verkligen som min lilla bebis och jag älskar honom med hela mitt hjärta. Han känns mer som en människa än en hund för mig. Cyklisten bad om ursäkt och körde sedan därifrån. Det var inte hennes fel!

Jag tycker så otroligt synd om min älskling och hoppas bara att det endast nu är benet som gjort sig illa och att inte fått några inre skador i ryggen eller liknande. 

Har ni några tips på vad jag ska göra nu med Marqy? Ska han röra på sig mycket, bara vila, inte slicka sig på såret? 

Kram! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *