Hemma igen!

Min älskling bara sover & sover… 

Kom hem för ett tag sen med Marqy. Jag var så hungrig påvägen hem att jag köpte med mig världens godaste laxsallad från Brillo inne på Sturegallerian. Fick vänta på bussen i 20 minuter och var så hungrig att jag käka upp sallad på busshållsplatsen, fint ska det vara! 

Har aldrig sett Marqy såhär. Känner inte igen honom alls. Han brukar alltid vara på toppenhumor, superpigg och energin är på 100 dagarna långa. Springer alltid runt och leker med sina leksaker och konstant hungrig. Nu ligger han bara och sover, vill inte ha mat och orkar knappast gå när jag ska ta promenader med honom. Tror han fortfarande är i chock av olyckan stackarn! Mår så dåligt av att se honom såhär! Men snart så ska vi åka till vetrinären och kolla honom. Hoppas och håller tummarna hårt att han blir bättre så snart som möjligt! Vill se mina glada Marqy igen. 

Hörs senare. Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *