Healthy simple dinner

I förrgår gjorde jag mig en sallad som var hur jäkla enkel som helst, gick på max 5 minuter och den var både god och mättande. Jag har här alltså 1 halv avokado, 3 små tomater, 1 dl lätt keso, 3 rädisor (blivit helt besatt av det), massa solrosfrön och balsamvinäger över. Till det skärde jag upp 3 skivor honungsmelon och drack 1 kopp Detox Te. Jag försöker verkligen att äta så nyttigt som möjligt nu och jag börjar verkligen älska den här nyttiga livsstilen. Jag har så mycket mer energi nu, får aldrig ont i magen, sväller inte upp lika lätt och orkar mer aktivitet på en dag. Underbart! Jag saknar faktiskt inte ens kolhydraterna. Det är bara på kvällarna som jag kan bli lite sötsugen och stå dricker jag bara 1 stort glas vatten eller käkar lite frusen mango. 

Just nu är det butiken som gäller sen hem och mysa med Marqy. Han mår mycket bättre nu och har mycket mer energi. Väl hos vetrinären igår fick vi reda på att han hade feber och behövde sys. Han var så rädd stackarn hela dagen igår och var helt slut efter att blivit nedsövd att han inte ens pallade gå hem utan jag fick bära honom hela vägen. I 10 dagar ska han nu ha på sig sitt bandage. Men tack så mycket för alla grymma tips och fina kommentarer 🙂 

Hörs sen! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *