Breakfast/Lunch/Dinner

Favorit mackorna just nu

Det här är vad jag åt till middag igår. Brukar ha det som frukost men kom inte på något annat att laga igår så gjorde en frukost till middag. Det är alltså nyttigt mörkt bröd 2 skivor med 1 stekt ägg och sallad på ena och skinka, sallad, tomat och rädisor på andra. Blir mätt och belåten på detta och tycker det är smaskens på samma gång. Sorry för alla matbilder men det är mest mat och jobb för mig just nu haha, Roligt liv?! Nej men snart ( bara 1 vecka kvar) drar vi till Italien i 2 veckor, New York i 5 dar och sedan Kroatioen med mamma  1 vecka. Ska blii jäkla kul att resa så mycket i Augusti månad!! 

Nu ska jag köra ett hårt pass här hemma, kolla film sen sova 🙂 Ses imorn! Puss på er <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *