FAMILY DINNER

Igår gick jag upp tidigt (08.00) la mig ute och solade samt intog min frukost och bara chillade fram till 14.00 sen blev jag för uttråkad och drog till Centrum och tittade runt i butikerna. Fick med mig lite nya plagg, smycken och världens snyggaste solglasögon, kan visa dem sen! Älskar dem! Varken Phillipe eller Nicke tyckte dem var snygga haha. Men det skiter jag i för jag älskar dem! Btw, en annan sak jag älskar är min väska från ThymeForGinger! Använder den typ varje dag, den är verkligen perfekt på sommaren! 

Efter en runda i butikerna åkte jag och mamma hem till Nicke och Laila för middag. Vi dukade fram och gjorde ordning bordet medan…

Nicke grillade köttet. Oxfile fick det bli denna gång. Mitt absoluta favorit kött! 

Marqy min älskling är mycket piggare och älskar att springa runt på gräsmattan och leka med sin bror Brorsan. 

Nya skor från H&M 🙂 Gillar dem starkt och de blev mina för endast 199 kr!!

Älskar att mamma är hemma igen! Då blir det inte lika ensamt i huset. 

Snygg Laila! 

En underbar dag igår helt enkelt. Var ledig så passade på att sola, shoppa och käka middag med familjen. En superdag enligt mig! Men måste bara varna om solen! Jag har svårt för att bränna mig och behöver sällan solskyddsfaktor! Men igår solade jag länge och brände mig tillslut! Svenska solen (haha som att vi har en egen) tar mer än vad man tror! Från och med nu blir det definitivt solskyddsfaktor! 

Just nu står jag i butiken igen men slutar snart, då ska jag hem till Hjördis och sola sen får vi se vart dagen bär av 🙂 

Hörs senare! Puss! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *