DAGSFEST!

 

DAGSFEST PÅ JOSEFINAS

 

 

 

 

God dag fina ni! Sorry för lite dålig uppdatering. Passade min kusin Kit hela dagen så hade inte direkt tid att sätta mig framför datorn och blogga och har rensat och städat hela min garderob imorse. 

Men här är iallafall bilderna från i lördags då vi drog till Josefinas dagsfest! Faaasiken var roligt jag hade! Kändes verkligen inte som att vi var i Stockholm om ens Sverige. Riktigt Marbella känsla över hela stället vilket jag absolit älskade! Och vädret var verkligen med oss, det var verkligen svin vaaarmt! Om ni inte varit där så bör ni definitivt gå dit. Man kan både käka lunch, middag och dansa loss till underbar musik på ett och samma ställe. Längesen jag festade och jag har faktiskt saknat det lite nu. Tog det dock ganska lugnt. Fick bli 4 mojito drinkar för mig men blev ganska påverkad av det. Har ju inte druckit på månader så kände av alkoholen redan efter 2 drinkar. Både billigt och bra då man inte blir bakis dagen efter 🙂 

Nu måste jag jobba vidare i butiken. Hörs sen! Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *