A DAY WITH FRIENDS

Igår mötte jag upp mina fina vänner Kajsa och Mona på en lunch i Kungsträdgården. Super mysigt ställe med grym och fräsch mat. Älskar Kungsträdgården! Fullt med olika fik, massa folk, färgglada blommiga träd, liveband som spelade skön musik och tillochmed folk som vågade ställa sig med sin partner och dansa till musiken, klarblå himmel och varmt väder. Det är sommar när den är som bäst! Gud vad jag älskar Stockholm! 

Beställde in ett glas med jordgubbar istället för champagne haha. Så jäkla gott med jordgubbar nu i värmen. Är lite smått allergisk mot det men jag struntat faktiskt i om det kliar i halsen och på läppen för fasiken vad gott det är med färska jordgubbar!! 

Kanske godaste kycklingsalladen! 

Efter lunchen med Mona och Kajsa mötte jag upp Saga och Sara för lite kvällshäng på Milles. Ännu ett grymt ställe med utsikt över vattnet, Strandvägen och Gröna Lund. Även där serveras god svensk husmanskost. 

Samtidigt som tjejerna drack rosevin höll jag mig till vatten. Viktigt att dricka Mycket vatten nu när det är så sjukt varmt ute! 

Var inte så värst hungrig på middag då jag åt en sen lunch så beställde in en till skål med jordgubbar haha. 

Och där satt vi i 4 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt bra dag och fick tillochmed in en snabb liten shopping tur inne på BikBok. Det blev en ny tröja, en bh och en bikini 🙂 Stooor rea där nu på Kungsgatan för er som är sugna på snygga och billiga kläder! 

För er som undrar så komemr min topp från BikBok, Kjolen är en gammal jeanskjol som jag inte fått på mig sen jag gick i 7an men jag som nu kommer i igen!! Sån jäkla skön känsla när knappen gick att stänga igen! Kommer tyvärr inte ihåg var den kommer ifrån. Och väskan är favvo sommar bagen från ThymesForGinger 🙂 


Och nu ska jag dra från jobbet och möta Phillipe <3 Ses här senare. Puss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *