IM BACK!

Åt världens godaste hamburgare igår på Butcher´s Market! 

Hallå i stugan! Ett tag sen jag jag la upp ett inlägg här. Anledningen till detta är att när vi kom till vårt hus i italien så var det sagt att vi skulle ha fungerade Wifi där. Perfekt tänkte jag! Då kan jag ta massa snygga bilder och blogga som tusan! Men när vi kom fram funkade såklart inte vårt wifi. Har dock tagit massvis med foton som jag ska visa er snart! Vi hade det sååå skönt! Jag behövde verkligen semester! Självklart hade jag kunnat mobil blogga men mobil pajjade och jag kunde inte ens komma in på den. Så därför har bloggen fått lida och jag har inte ens lagt ut en bild på instagram på jag vet inte hur länge…! Men nu är jag tillbaka i Sverige och tillbaka här på bloggen!!

När vi landade i lördags drog jag direkt hem, hyrde film med Phillipe och bara slappade i soffan i hela kvällen. Hemresan tog på våra krafter då vi gick upp 06.00 på lördag morgon för att bila 4 timmar till Rom och sen flyga hem. Men redan på morgonen därpå (söndag) var vi nypackade för att dra mot Göteborg. Så där/här befinner jag mig nu. Älsar Göteborg! Vi drog direkt och käkade lunch på Butcher´s Market där de hade de asbolut godaste hamburgarna någon av oss nåsonsin käkat! Riktigt bra tips om ni vill käka i Gbg! Ligger på Avenyn så lätt att hitta också! Nej nu måste jag göra i ordning mig för en dag på stan här med Phillipe! Ses sen fina ni, saknat er <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *