MOT STOCKHOLM

Byxor från H&M // Top från mammas garderob (hehe) // Ny kappa från Zara // Väska från Balanciaga 

Godkväll! Sitter på tåget hem nu igen mot Stockholm. Har haft 2 underbara dagar i Göteborg men nu känns det faktiskt skönt att få komma hem till mitt hem. Imorgon börjar allt som vanligt igen med jobb och träning men jag klagar ikke då jag redan på söndag drar tillbaka till Göteborg för att därefter åka till New York med Phillipes familj. Jäklar vad jag längtar!! Har bara varit i New York en gång tidigare och absolut älskade det! Som jag ska shoppas! Ska bli riktigt kul också att lära känna Philippes familj bättre också 🙂 

Mer bilder från resan kommer upp imorgon bitti. Ses då! Ha en trevlig kväll önskar Bianca och Benjamin från tåget. Puss! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *