A DAY IN GBG

Hade på mig klänning/ tunika från Zara // Kappa från Zara // Sneakers från Adidas // Väska från Balanciaga

<3

Här är våran dag från i måndags i Göteborg. Det promenerades runt i stan, shoppades lite, käkades lunch med Phillipe och hans kompis Erik och bara njöt av goa Göteborg. Vi hade en helt underbar dag helt enkelt. 

Just nu har jag precis kommit hem från stan. Har jobbat hela morgonen och sen träffade jag Saga för lunch och lite mer shopping… måste sluta shoppa nu, ska ju fan till New York på måndag liksom! Visar er senare vad jag köpte idag, blev sååå nöjd!! 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och börja packa upp väskorna för att sedan göra mig i ordning för kvällen 🙂 Syns vi på Cafe Opera?? Om ni vill upp på listan är det bara att maila mig på [email protected] med ditt namn + hur många du kommer med och ålder så fixar jag resten 🙂 

Puss på er  <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *