AMAZING DINNER

Lånade dessa 2 bilder från deras hemsida då jag tyckte man kunde se lite bättre hur fint det var. Ni hittar hemsidan HÄR  för mer intresse om meny och bilder. 

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är lite trött efter inatt. Men som tur är jag ledig idag från jobbet så då kan jag passa på att ta en lång powerwalk för att få tillbaka energi nu på morgonen och ta tag i lite saker senare idag, annars ska jag bara slappa med Marqy som kom hem igår!! Inte träffat honom på 2 veckor så ska pussa på honom så mycket som möjligt nu dessa 4 dagar innan jag drar igen. Sen är jag borta i 2 veckor till ifrån honom så passar på så mycket jag kan nu 🙂 Han får ju inte glömma bort mig! 

Iallafall, vi åt på en jätte mysig restaurang vid namn Barabicu. De hade supegod mat, otroligt grym service och riktigt skön stämning på stället. Kan varmt rekommendera detta ställe om ni är i Göteborg, ligger på Rosenlundsgatan nr 4. 

Nej nu ska jag ta mig en på en promenad med Marqy. Hörs senare. Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *