FROZEN YOUGURT

Godmorgon vänner! Jag är så sjukt stressad! Jag åker imorn bitti till Göteborg för att sedan på måndag resa till New York men jag har så sjukt mycket att göra idag och kommer aldrig hinna det eftersom jag ska jobba också… Hur ska jag hinna med allt?!?! Aja får väl försöka pricka in allt efter jobbet. 

Ville visa dessa bilder från ett underbart ställe på avenyn i Göteborg. Aldrig sett så mycket val som strössel till yougurten i hela mitt liv. Men tyvärr så får jag för ont i magen av yougurt och massa socker så tog massa smaskiga frukter istället. Lika gott om inte godare?! 

Nej nu ska jag städa här hemma och ta en dusch sen måste jag dra till jobbet. Min sista dag idag!! Sen ska jag ta ledigt 1 månad och fundera lite på vad jag faktiskt vill göra och vad nästa steg för mig kan vara. Puss på er! Hörs senare. Tänkte visa er bilderna från Italien då 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *